140509-10

 

 

 

Hemresa

 

Nu är det i stort sett bara hemresan kvar. I eftermiddag lättar planet från LAX. Före avresan är det dock lite tack och hej och kramar med mera. Ett besök inne hos Pete blev det också där jag fick se början av den tavla som vi planerat för att minnas utbytet och dom elever som varit med.
 
 

5915s Arrowhead

 

Den tavla som vi svenskar ska få hit till vår skola är i formen av symbolen för området, en pilspets. På den ska det sedan monteras en skylt, i mässing, för varje år där elevernas namn finns ingraverade.
 
 

5916s Intervju

 

Dessutom hinner vi bli intervjuade av en kvinna som i många år skrivit för Mountain News men numera skriver en egen blogg. Hon heter i alla fall Joan Moseley och hennes blogg heter  http://joanmoseley.wordpress.com/  Om ni är intresserade så kan ni väl titta in på bloggen vid tillfälle och se vad hon skrivit. I skrivande stund finns inget publicerat från intervjun men det kommer så småningom.

 

 

5934s Gruppfoto

 

Så var det dags för lite gruppfoton. Ett där alla inblandade är med.

 

 
 
 

5965s Svenskarna

 

Och ett med bara dom svenska deltagarna.
 
 

5989 Jänkarna

 

Här fick vi med Pete också.

 

När allt kramande och alla löften om framtida kontakter med mera var avslutat så åkte vi iväg nerför bergssluttningarna mot plattlandet och flygplatsen i Los Angeles. Då resan startade på kvällen så slumrade dom flesta en hel del på väg över Atlanten så det hände inte så mycket av värde att berätta.

 

 

6024s Väckningsljus??

 

När vi landat så tändes av någon anledning det här ljuset i flygplanets tak. Om det har någon slags inverkan på oss människor eller om det bara ska vara häftigt vet jag inte. Klatschigt var det i alla fall
 
 
 

6030s Handbagage

 

Det är lite olika vad man har i handbagaget. Det här hade Markus i en plastkasse och det var allt vad han bar med sig in i planet.

 

 

 6033s Lunchsällskap

 

När vi mellanlandade på Arlanda så hade vi ca fem timmars väntan mellan flygen och då lyckades jag träffa min son och hans flickvän över en lunch. Dom var på väg ut på en luff runt medelhavet.

 

 

6035s Framme

 

Äntligen framme på Frösön och Alexander är först att få sitt bagage. Här sprids vi för vinden med våra respektive familjer för lite välbehövlig vila. På måndag ska vi vara på skolan igen så det är bara att åka hem och ladda.

 

Tack för idag

 

Lennart