140508

 

 

 

Sista dagen på jobbet

 

Nu har vi varit här i tre veckor och det är dags för den sista dagen på jobbet. Grabbarna sk jobba på ungefär som vanligt medan jag och Tommy ska åka runt för att fotografera men mesta av allt att Tommy ska försöka få till lite rörlig bild också.

 

Vi börjar dock dagen på det gamla vanliga sättet med alla transporter till respektive verkstäder.

 

 

5876s Tommy och Markus

 

En stunds väntan på att klockan ska närma sig nio och att dom ska öppna på Trinitys.

 

 

5877s Bihåleinflammation??

 

Här har ni en bild på en som haft ett par kämpiga dagar på grund av något som troligen sitter i bihålorna. Han är dock mest irriterad på att det är ett ”sånt fruktansvärt slöseri med tid att vara förkyld”. Det var i alla fall hur han själv uttryckte det. Vi hoppas i alla fall att det släpper något så när innan vi ska kliva på flygplanet i morgon, för täppta bihålor är inte roligt med tanke på dom tryckförändringar som man utsätts för på flyget.

 

 

5878s Bill vid datorn

 

Här passar Bill på att låna Shellys dator innan han ska börja jobbet. Jag vet inte riktigt vad han höll på med men det verkade i alla fall viktigt.

 

 

5885s Ovan molnen

 

Jag vet inte om jag använt det här tidigare men här kommer vi från en stad ovan molnen. En del av er kanske kommer ihåg den gamla andliga sången ”Jag har hört om en stad ovan molnen” med Jan Sparring. Ja det är väl många andra som gjort den också. I vilket fall som helst så är det en spännande upplevelse att komma körande på det här sättet.

 

 

5895s Lunch

 

Nu är det dags för sista lunchen på Davis. Som ni kanske förstått så lägger dom inte alltid så mycket tid på att äta lunch. Många gånger så blir det en macka eller en pizzaslice i farten. Något lunchrum har då inte jag sett på nån av dom verkstäder som vi samarbetat med. Pizzan var i alla fall god enligt dom här båda herrarna.

 

 

5902s Filmning

 

Tommy i högsta hugg med filmkameran. Förhoppningsvis hinner han redigera detta innan det är dags för redovisning av årets resa. Vi har dock bara en dryg vecka på oss innan det är dags för detta, så det gäller att ligga i.

 

 

5907s Hampus och Adam

 

Här håller dom på mer ett av dom sista jobben som Hampus fick vara med om under dom här tre veckorna. Dom skulle bland annat demontera drivaxeln.

 

Vad gäller unge Markus så lyckades vi inte hitta igen honom för han var ute på uppdrag. Dom höll på och monterade upp ett balkongräcke som dom tidigare hade färdigställt på verkstaden.

 

Det var ungefär vad som hände under den här dagen. Kvällen hade alla för att packa och se till att man får med sig alla sina inköp, och allt övrig packning, hem.

 

Tack för idag

 

Lennart

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 
 

2 kommentarer

anette och patrik

11 May 2014 14:36

Tack Lennart och Tommy för att ni har fotat så mycket såatt vihar kunnat följa er på bloggen .

anna-karin

12 May 2014 10:13

Ja, det har varit väldigt roligt att kunna se bilder på vad ni haft för er. Kom inte på förrän nu, att jag inte skrivit en enda kommentar...
Tack från mig också!!

Kommentera

Publiceras ej