140506

 

 

 

Skrotsafari

 

Vill bara komplettera den här dagen med några bilder från Bills skrotsafari tillsammans med Tommy och Joe. Här har man fortfarande så kallade pick a part-skrotar där man själv får plocka det man behöver och sen betala i kassan när man går ut. Dessutom så får man betala inträde på 2 dollar innan man går in.

 

 

7874s Bestämda steg

 

Här är Bill på väg mot den första Volvon som han hittade. Ja, det var Volvo han sökte efter. Han ville ha tag på amerikastrålkastare till Volvo 740. Ser ni väskan, det är Joes verktygsväska som han brukar ha med sig när han ska på skroten.

 

 

7877s Volvoooooooo

 

Här har han hittat en Volvo med dom speciellastrålkastarna som han var ute efter. Man kan ju undra vad han ska ha dom till för dom ger betydligt sämre lyse än dom ordinarie som sitter monterade på bilarna som säljs i Sverige. Men det är väl häftigt förstås. Ja, jag tycker också att det är lite snyggt.

 

 

 

7879s Skrooooot

 

Många bilar finns det på den här skroten.

 

 

7885s Mera bilar

 

Innan dagen var slut så hade dom hunnit med tre stycken skrotar där man kan plocka sina delar själv. Bill lät väldigt nöjd med sina fynd och det var väl det som var huvudsaken.

 

Där fick ni några kompletteringar till den här dagen.

 

Tack för nu

 

Lennart

 

 

 

 

 
 

Kommentera

Publiceras ej